logo_background
next previous

Met 7e editie Shopping Fest profileert Istanbul zich als modewalhalla

08 jun 2017

Deze zomer verandert Istanbul voor de 7e keer in een waar winkelwalhalla tijdens het Istanbul Shopping Fest. Met het festival bewijst de Turkse stad toonaangevend te zijn op het gebied van mode, shopping, entertainment, kunst en cultuur. Met fikse kortingen en speciale privileges kan het winkelende publiek genieten van talloze merken, verspreid over zo’n 120 shopping malls en de Grand Bazaar. Hiermee heeft Istanbul de hoogste shoppingmall-dichtheid in vergelijking met andere Europese steden. Op www.istshopfest.com is alles over het festival te vinden.

Het Istanbul Shopping Fest richt zich op shoppen in de breedste zin van het woord. Naast mode behoren ook lokale lekkernijen en ambachten tot de thema’s. In iedere hoek van de stad valt er tijdens het festival iets te beleven. Niet alleen de winkelcentra maar ook de sfeervolle straten en bazaars zijn onderdeel van het jaarlijkse festival. Naast profiteren van kortingen tot 70 procent, kan men ook exclusieve modeshows en concerten bijwonen en meedingen naar prijzen. Het festival vindt plaats van 1 – 16 juli.

Over Istanbul
Met een geschiedenis die ruim 8.500 jaar teruggaat in de tijd, vormt Istanbul dankzij haar cultuur, indrukwekkende bezienswaardigheden, schitterende uitzichtpunten, smaakvolle delicatessen en enorm winkelaanbod de perfecte locatie voor een stredentrip. Shopping malls, maar ook de 500-jaar oude Grand Bazaar en straten als Bagdat Caddesi, Istiklal Caddesi en Nişantaşi geven fashionista’s volop gelegenheid om te shoppen voor zowel lokaal design als mondiale merken.

Istanbul Shopping Fest