logo_background
next previous

Istanbul Brochures

Bekijk hier de verschillende brochures over Turkije:

in Istanbul

Een metropool waar zoveel te zien en te doen is als Istanbul verdient een eigen brochure. Een magazine waarin je alles leest over bijvoorbeeld de bezienswaardigheden, de winkelmogelijkheden en de gastronomie. Deze brochure is een verzameling van reisverhalen over Istanbul en is ideaal ter voorbereiding op een city trip in Istanbul.

Algemene brochure

Met trots presenteren wij Turkije: een land boordevol verrassingen. Naast prachtige zon-, zee- en strandbestemmingen heeft ons land nog veel meer te bieden.
Lees in deze brochure de reisverhalen over bruisende steden, de heerlijke keuken, de ongekende schoonheid van de natuur en de rijke cultuur. Samen met de alom bekende Turkse gastvrijheid is Turkije een vakantiebestemming om je snel thuis te voelen. Laat je inspireren en kom binnenkort ons land zelf ontdekken.

Regio’s

Istanbul strekt zich uit over twee continenten, Europa in het westen en Azië in het oosten. De Bosporus stroomt door het hart van de stad en verbindt de Zwarte Zee, de Zee van Marmara en de Gouden Hoorn met elkaar.