logo_background
next previous

Events

TEKNOFEST 2022
Inschrijvingen voor TEKNOFEST 2022 Technology Competitions zijn begonnen!
De sensatie van TEKNOFEST, één van 's werelds grootste luchtvaartfestivals, begint opnieuw de adem van de mensen te benemen.
TEKNOFEST, dat als doel heeft het bewustzijn over technologie en wetenschap in de hele samenleving te verhogen en de gekwalificeerde Turkse human resources in wetenschap en technologie te verbeteren, organiseert Technology Competitions met de grootste prijzenpot in de geschiedenis van Turkije in 39 verschillende categorieën van Rocket tot Autonomous Systems en van Artificial Intelligence tot Underwater systems om de studies van jonge mensen over de technologieën van de toekomst te ondersteunen.

Anders dan vorig jaar zullen de Vertical Landing Rocket Competition, Barrier-Free Living Technologies, High School Students Climate Change Research Projects Competition en Hyperloop Development Competition plaatsvinden binnen TEKNOFEST 2022 Technology Competitions.
De uiterste inschrijfdatum voor deelname aan TEKNOFEST 2022 is 7 maart.

Als je deel wilt uitmaken van het TEKNOFEST Aerospace and Technology Festival, dat van 30 augustus tot 4 september 2022 in de Zwarte Zee regio zal worden gehouden, kun je je aanmelden via deze link.

Klik hier voor meer info.

Klik op deze link voor een video hoe je aan te melden.

8th OIC Halal Expo & 7th World Halal Summit
25 - 28 november 2021
Klik hier voor meer info.

Theaterfestivals

Sabanci 23e internationaal Adana theaterfestival
27 maart - 30 april 2022
Klik hier voor meer info.


Antalya 12e internationaal theaterfestival 
17-27 mei 2022
Klik hier voor meer info.


Konya 14e internationaal theaterfestival
20 - 30 mei 2022
Klik hier voor meer info.


Bursa 9e internationaal theaterfestival 
10 - 24 maart 2022
Klik hier voor meer info.

Ankara 17e kindertheaterfestival
25 - 30 april2022
Klik hier voor meer info.


Trabzon 22e internationaal theaterfestival
5 - 25 mei 2022
Klik hier voor meer info.

Travelexpo Ankara
De 5e internationale beurs voor toerisme en reizen, Travelexpo Ankara, vindt plaats van 18 tot 21 november 2021, in Ankara ATO Congresium Center of Fair and Congres. Bekijk de website voor meer info.

Travel Fair Izmir dit jaar digitaal
De internationale Travel Turkey Izmir Tourism Fair wordt dit jaar van 25-27 februari in een digitale vorm georganiseerd. De beursorganisatie heeft een digitale infrastructuur gecreëerd waar standhouders en bezoekers elkaar kunnen ontmoeten. De 14e Travel Turkey Izmir Fair is de eerste virtuele beurs voor de toeristische sector in Turkije. De beurs wordt georganiseerd onder auspiciën van het ministerie van Cultuur en Toerisme in samenwerking met IZFAS en TURSAB. Meer informatie op: https://ttidigital.izfas.com.tr/en

Inschrijven voor Teknofest competitie tot 28 februari
De inschrijving voor de technologie wedstrijden van TEKNOFEST 2021, het grootste lucht- en ruimtevaart en technologie festival ter wereld, is geopend. Onder meer studenten en scholieren kunnen deelnemen aan een van de competities in 35 verschillende categorieën. Onderwerpen zijn onder meer Artificial Intelligence, Onderwatersystemen, Onbemande vliegtuigen en Digitale Industriële Technologie. De inschrijving sluit op 28 februari 2021.
Vorig jaar deden 197 teams met totaal meer dan 100.000 jongeren uit 84 landen mee aan de wedstrijden. Voor meer informatie over deelname en alle categorieën, kijk op de website van Teknofest.org

Van 21-26 september dit jaar vindt TEKNOFEST Lucht- en ruimtevaart en Technologie Festival 2021 plaats in Istanbul.