logo_background
next previous

Van golf tot watersport of ….wintersport

BelekGolf2

Bekijk meer foto's

Steeds meer mensen willen ook tijdens de vakantie iets ondernemen. In Turkije kun je letterlijk alle kanten op voor actieve en avontuurlijke vakanties. Uiteenlopend van golf op de prachtige banen rond Belek tot alle vormen van watersport, meerdaagse wandeltochten door indrukwekkende natuurgebieden en spectaculaire mountainbike routes. Wintersport liefhebbers vinden in Turkije een aantal skigebieden.

shadow

Golf, wandelen, zeilen, raften, mountainbiken, ballonvaren, kajakken, duiken… Waar moet je zijn? Op de interactieve kaart vind je de beste locaties.

Vind jouw ultieme locatie


Must do’s

Wat ga je doen? Een greep uit de mogelijkheden:

  • Voor de wandelaars: ontdek Turkije via meerdaagse wandelroutes zoals de Lycian Way, St. Pauls Trail of de Kaçkar Mountains Trail.
  • Voor golfers: speel één of meer van de totaal 15 golfbanen in de omgeving van Belek dat al is uitgeroepen tot ’s werelds beste golfbestemming.
  • Bekijk Cappadocië eens anders en zweef over het prachtige landschap in een heteluchtballon. Spectaculair! Maar er lopen ook diverse wandel- en fietsroutes langs deze grillige rotsformaties.
  • Leuk voor families: huur een traditionele ‘gulet’ en zeil (met bemanning) langs de Turkse kust. Onder meer in Bodrum en Marmaris.

shadow

Een actieve vakantie naar Turkije boeken?

Klik hier voor het overzicht van de reisorganisaties

shadow

KAPUTAS-antalya

Zon zee en ontspanning

Een zonvakantie in Turkije staat voor strand, prachtige kusten en gezellige plaatsjes. Waar moet je zijn?

vertical_line
Natuur en cultuur profile

Natuur & Cultuur

Met 15 noteringen op de WereldErfgoedLijst van UNESCO en meer dan 30 locaties op de ‘wachtlijst’ is Turkije een geweldig land voor cultuur- en natuurliefhebbers.

vertical_line
Istanbul profile

Istanbul

Gelegen aan de Bosporus, deels in Europa deels in Azië, is Istanbul een bruisende metropool waar oost en west elkaar ontmoeten.