logo_background
next previous

Geen land is zo verrassend en veelzijdig als Turkije. Denk aan prachtige uitgestrekte stranden en pittoreske baaien, ongelooflijk rijke cultuur, sportieve en avontuurlijke uitdagingen en de gastvrije bevolking.

LAATSTE NIEUWS:

Den Haag, 3 augustus

Met de social media campagne #enjoyingantalya stimuleert Antalya de bevordering van het toerisme naar de badplaats van binnen- en buitenlandse toeristen. Door foto's en berichten te plaatsen op Instagram, Facebook of Twitter met #enjoyingaltalya maakt men kans op een 1-weekse vakantie voor 2 personen met verblijf in een 5-sterren resort. De campagne loopt t/m 31 oktober waarna een jury de winnaar bekend zal maken. Volg Antalya op onderstaande social media kanalen:


Den Haag, 11 oktober 2016

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANISINA ÇOKSESLİ KORO ESERİ BESTE YARIŞMASI 
T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü’nce “15 Temmuz Şehitleri Anısına” Çoksesli Koro Eseri Beste Yarışması düzenlenmekte olup; son teslim tarihi 27 Ocak 2017’dir. 
Her bestecinin en fazla bir eser ile katılabileceği yarışmada Seçici Kurul’un yapacağı değerlendirme sonucu seçeceği 3 yarışmacıya başarı ödülü verilecektir. Ayrıca Seçici Kurul’un seçeceği 5 eser de mansiyon ile ödüllendirilecektir.
Anılan etkinlik ile ilgili detaylı bilgilere aşağıdaki linkte yer verilen şartnameden erişilebilir.

Het reguliere visum voor Turkije blijft tot nadere berichtgeving verkrijgbaar aan de grens. Sinds 1 januari 2015 is de regelgeving van de geldigheidsduur paspoort en ID kaart aangepast. Klik hier voor meer informatie. 

shadow

mijn_turkije

Mijn Turkije

Lees de persoonlijke ervaringen van bekende Nederlanders, reisjournalisten en lokale deskundigen in 'Mijn Turkije'. Hoe beleven zij Turkije en wat zijn hun favorieten?

vertical_line
blog

Blog

Onlangs was ik op vakantie in het plaatsje Kumköy, vlak bij Side. De temperatuur was aangenaam en de zon scheen volop. Kortom ideale...

vertical_line
mijn_reisverhalen

Mijn Reisverhalen

Benieuwd naar de ervaringen van andere vakantiegangers? Lees hier de reisverhalen van bestemmingen door heel Turkije.

vertical_line
Goed om te weten homepage

Goed om te weten

Op deze pagina houden wij je op de hoogte van tips, nieuwtjes en andere interessante wetenswaardigheden over Turkije.

Brochure

Nieuw: in Istanbul brochure

Een metropool waar zoveel te zien en te doen is als Istanbul verdient een eigen brochure. Een magazine waarin je alles leest over bijvoorbeeld de bezienswaardigheden, de winkelmogelijkheden en de gastronomie. De brochure is een verzameling van reisverhalen over Istanbul en is ideaal ter voorbereiding op een city trip. Klik hier om de brochure direct online te kijken of vraag hem hier aan.

vertical_line
home_kaart

Alles op de kaart

Ga op ontdekkingstocht door het veelzijdige Turkije en laat je inspireren voor je vakantie. Alle iconen op de interactieve kaart leiden naar een plaats die een bezoek meer dan de moeite waard is. Aangegeven zijn de populairste vakantiebestemmingen in Turkije, maar ook cultureel erfgoed, bijzondere natuurgebieden, nationale parken en sportieve bestemmingen.

KAPUTAS-antalya

Zon Zee & Ontspanning

Een zonvakantie in Turkije staat voor strand, prachtige kusten en gezellige plaatsjes. Waar moet je zijn?

vertical_line
Actief en avontuur profile

Actief & Avontuur

Wandelen, golf, mountainbiken, zeilen, duiken, raften…. Zomaar een greep uit de vele sportieve en avontuurlijke activiteiten in Turkije.

vertical_line
Natuur en cultuur profile

Natuur & Cultuur

Met 15 noteringen op de WereldErfgoedLijst van UNESCO en meer dan 30 locaties op de 'nominatielijst' is Turkije een geweldig land voor cultuur- en natuurliefhebbers.

vertical_line
Istanbul profile

Istanbul

Gelegen aan de Bosporus, deels in Europa deels in Azië, is Istanbul een bruisende metropool waar oost en west elkaar ontmoeten.